Dual IMI Higher Diplomas & MMU Diploma HE Awards in
Dip. HE International Tourism Management Dip. HE International Hotel and Tourism Management Dip. HE International Hotel and Events Management Dip. HE International Tourism and Events Management Dip. HE European Culinary Management
За кого са апредназначени тези програми? Всяка от тези 5 месечни програми, които са утвърдени от IMIs UK partner the Manchester Metropolitan University, са равносилни на третата година от университета и позволяват единична или комбинирана специализация в хотел или мениджмънт в туризма и събитиен мениджмънт. Курсовете са за студенти, които имат интерес в бързите постижения на младши мениджърски позиции и които вече имат сходни квалификации и/или опит.
Изисквания за достъп
17 години Диплома за завършено средно образование или еквивелнтно eg GCE O/A Levels Документ за владеене на английски език: 500 TOEFL (paper-based), 61 TOEFL (internet-based), 5.0 IELTS, or equivalent.
Кандидатури, които не отговарят на изискуемото ниво на английски език, могат да се присъединят към 4 седмичния (IEC) или към 12 седмичния University English Preparatory Course (UEPC).
Цел и съдържание на порграмата Целта на програмата е да подготви студентите за дипломантски позиции и за бъдещото търсене в младшия мениджмънт в туризма, хотелиерството и събитията. Студентите получават индивидуално внимание и курс на обучение в стратегическото бизнес развитие в хотелиерството, туризма и организирането на събития. Същината на темите включва международна стратегия и маркетинг, международни теми за храната и напитките, международно туристическо развитие, стратегии за оценка на мениджърските решения, MICE мениджмънт, кариерен план и развитие.
Дати за влизане Има два приема в годината - февруари и август.
Съдържание
Semester 5 / 5 months Higher Diploma Personal Development Planning III Enterprise Development Project Human Resource Management Services Marketing Financial Management II French or German III or Spanish I (plus Pathway choice)
Pathway 1: International Hotel Management Food & Beverage Facilities Management Food Costing Purchasing &Merchandising
Pathway 2: International Tourism Management Tourism Impacts Transport & Tourism
Pathway 3: International Hotel & Tourism Management Tourism Impacts or Transport & Tourism Food & Beverage Facilities Management or Food Costing, Purchasing & Merchandising
Pathway 4: International Hotel & Events Management Events Operations Food & Beverage Facilities Management or Food Costing, Purchasing & Merchandising
Pathway 5: International Tourism & Events Management Events Operations Tourism Impacts or Transport & Tourism
|