Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Интензивни,  Летни ваканционни курсове, 

Учи и се забавлявай в Кеймбридж! (Ref No:470)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Кеймбридж
Език: Английски език
Възраст: над 16, 
Вид: Интензивни,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Приемно семейство, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 30.00 часа на седмица
Цена на курса: 1580 $ 

Информация за училището

ЕF Cambridge school Clare College– подходящото за вас училище!

Лятото в Кеймбридж е очарователно. ЕF се намира в базата на Клеър Колидж, който е разположен в сърцето на университетския град и е най-стария колеж на Кеймбридж, който е създаден и функционира още от далечната 1326 година насам. Заведенията и баровете са буквално пред вашата врата. Ако това не е достатъчно привлекателно за вас, можете да се отправите към Лондон и да прекарате незабравими мигове там, които са само на 45 минути разстояние с влака.

Избирайки да учите английски в Клеър Колидж, вие ще можете да се насладите на традиционната академична атмосфера в Англия. Кампусът се разполага на площ от 2 акра. Вечерите се провеждат много близо – в Old Court, в сърцето на стария град. Вие ще имате достатъчно време да разгледате всички забележителности по време на организираните екскурзии през уикендите.Град

Информация за Кеймбридж

снимки от Кеймбридж


Кеймбридж е компактен космополитен град със стара и нова архитектура. Красотата на старинния център на града се състои в средновековните улици за разходка, дворовете на колежите, обширните градини и паркове, мостовете. Всеки сезон е приятен, за да посетите Кеймбридж. Може да се насладите на многото кафета, ресторанти, пъбове и места за забавление, където може и да пазарувате. В същото време това е един прекрасен град, където може отпочинете и да прекарате и малко време сред природата по бреговете на река Кам. Вдъхновяващи са музеите и галериите за изкуства, местата на звездите на бъдещето – студентски театрални постановки, или да посетите шоу в Театъра на Изкуствата. Филми, всякакъв вид жива музика, поетично четене, открити лекции са едни от начините да надникнете в интелектуалния живот на студентите, докато се в Кеймбридж.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Вие ще имате възможността да придобиете значителни познания в основните дисциплини на английския език. Акцентите са върху всекидневното общуване и прилагане на научената лексика. Този внимателно структуриран курс има за цел да ви помогне да усъвършенствате нивото, от което започвате, както и всяко следващо, в което навлизате в рамките на всеки шест седмици. Един EF общ курс включва 30 урока седмично, които се провеждат сутрин и следобед, като занятията се редуват - в класната стая или са самостоятелни, с пряко наблюдение от учител.
Цели и задачи на обучението Стандартният курс за подготовка по английски език на EF в Кеър Колидж е подходящ за тези от вас, които желаят да усъвършенстват познанията си по английски език, да затвърдят наученото до сега или да започнат поетапна подготовка за висшето си образование, като се запознаят с културата и образователната система в Англия. Курсовете се провеждат целогодишно и са с продължителност от 2 до 8 седмици в зависимост от входящото ниво на владеене на езика на участника, което следва да бъде минимум “Beginner”. Групите се състоят от максимум 15 курсиста. Часовете са по 40 минути.
Планирани резултати от курса С всеки изминал ден от курса вие ще усетите вашата увереност във воденето на всекидневните разговори. Ще подобрите нивото си на владеене на езика и ще обогатите речниковия си запас. Курсът ще ви помогне да преодолеете езиковата бариера и да разговаряте по-свободно с различни събеседници, било то британци или чужденци.
Процес на обучение Курсът включва 26 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин в класните стаи или в специално пригодените лаборатории на училището. От тях 14 часа са посветени на граматика и лексика. В тях ще провеждате много дискусии и практически занимания, както и ролеви игри, в които вие ще бъдете разпределени в различни групи, на които се поставят задачи, след което ще представяте резултатите от тях. Вие имате също и 6 часа в езиковите лаборатории, където фокусът е насочен върху онлайн обучението. В тези часове вие ще използвате слушалки, през които ще ви се подава информация или задачи, които ще трябва да изпълнявате. Четири часа са предназначени за специалните предмети, които програмата ви дава право да изберете по ваш вкус. Можете да запишете история или местни обичаи, в които ще упражнявате не само езика, но и ще научавате ценна информация, която може да се получи само тук на място. Разбира се остава 1 час, който е посветен на гост лектор или на учител, като целта тук е да упражнявате своето умение да слушате и разбирате.
Контрол на обучението Контролът се състои от ежеседмични контролни и тестове, които дават на преподавателите една цялостна картина за вашето представяне и ниво на усвояване на материала. При тяхна преценка ви се дават допълнителни материали, които да ви помогнат да усвоите пропуснатото. Всеки от курсистите получава нужното внимание.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Вторник 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Сряда 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Четвъртък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Петък 09:00 - 14:00 Курс по английски език
Събота 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
Неделя 09:00 - 20:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Всеки EF курс включва удобно настаняване и седмичен план за храненето на курсистите. Повечето локации предлагат избор на най-малко две опции за жилища. Независимо от начина на живот, който ви подхожда, вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на местните обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия английски език и комуникационни умения.

Програмата предлага и възможност за настаняване в приемни семейства. Ако изберете тази опция вие ще можете по-лесно да се потопите в ежедневния живот на Кеймбридж. Освен това този тип настаняване предлага по-голяма гаранция за по-неопитните пътници от вас, като предоставя сигурна и благоприятна база, която ще ви помогне да свикнете и да се запознаете от близо със своя град-домакин.

Животът в резиденциите на FF Bournmouth е подходящ за всеки, като стилът им варира в зависимост от местоположението им. В много от нашите училища ние предлагаме стил на живеене близък до този на общежитията или апартаменти, които се обитават съвместно от няколко ученика. Някои от училищата предлагат настаняване в младежки хотели, където студентите на EF делят стая с други EF студенти. Няколко от нашите училища предлагат луксозно настаняване в специално пригодени отделни хотели или студентски курорти, които са на много добро ниво.

Общежитието за студенти Colony Court предлага двойни стаи и полупансион, които са включени в цената на курса. Закуската се предлага на място, а вечерите се провеждат в Old Court. Единичните стаи се заплащат отделно.

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 2220
- 2690
- 1580
- 1658
- -
3 седмици 3330
- 4035
- 2370
- 2497
- -
4 седмици 4440
- 5380
- 3160
- 3316
- -
5 седмици 5550
- 6725
- 3950
- 4145
- -
6 седмици 6660
- 8070
- 4740
- 4974
- -
8 седмици 8880
- 10760
- 6320
- 6632
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Когато не сте на училище можете да посетите уникалните магазини по King`s Parade или да се разходите по живописния Clare Bridge, Fellow Garden, която се смята за най-обаятелната гледака в околността. Градът може да ви предложи още много от своте архитектурни съкровища, какъвто е известният музей Fitzwilliam.
 

Цена

Цена в

$

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
2 седмици 2220
- 2690
- 1580
- 1658
- -
3 седмици 3330
- 4035
- 2370
- 2497
- -
4 седмици 4440
- 5380
- 3160
- 3316
- -
5 седмици 5550
- 6725
- 3950
- 4145
- -
6 седмици 6660
- 8070
- 4740
- 4974
- -
8 седмици 8880
- 10760
- 6320
- 6632
- -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

Допълнително се заплаща

—   Застраховка за пътуване в чужбина - 72.00 $

—   Такса за регистрация - 145.00 £

—   Самолетен билет - 139.00 £

—   Джобни пари - 100.00 £

—   Допълнителна спортна програма - 0.00 лв.

—   Трансфер до летището - 100.00 $

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център