Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

One to one,  Интензивни,  Вечерни курсове,  Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

One-to-one Private Lessons – индивидуална подготовка! (Ref No:576)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Глазгоу
Език: Английски език
Възраст: от 12 - 16,  над 18, 
Вид: One to one,  Интензивни,  Вечерни курсове,  Сертификационни,  Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Хотел, 
Ниво език: Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 10.00 часа на седмица
Цена на курса: 430 £ 

Информация за училището

Училището в Глазгоу е създадено през 1997 и след акредитацията на British Council се превръща в синоним на качество и успех. Ежегодно в него се провеждат редица различни курсове, които имат за цел да затвърдят и обогатят знанията на студентите по английски език. Базата му предлага 6 учебни стаи с капацитет до 12 ученика, компютърна зала със свободен WIFI достъп и множество CD и DVD материали, както и добре обучени специалисти. Тук вие ще откриете красотата на природата, както и ще се запознаете с местната култура и обичаи. Ще посетите местните забележителности и ще останете очаровани от прекрасната ваканция, съчетана с изучаването на английски език.

Град

Информация за Глазгоу

снимки от Глазгоу


Глазгоу е най-големият град в Шотландия и третият по брой на населението в Обединеното кралство. Както повечето английски градове, така и Глазгоу има дълга история, която започва в далечния шести век. До днес има запазени много исторически паметници и забележителности, които наред с шотландското уиски, гайди и мъжки полички, определят облика на града днес. Почти всички исторически паметници са разположени в стария Глазгоу, който се развива преди всичко около известната катедрала и околните сгради около нея. В града има разнообразие от музеи, опери, театри и т. н., които радват целогодишно всички англичани. През 1990 г. Глазгоу е определен за Европейски град на културата. Това е родното място на Алекс Фъргюсън.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса One-to-one Private Lessons е предназначен за хора, които предпочитат индивидуалната форма на обучение. Натовареността и графика на часовете зависят изцяло от предпочитанията и свободното време на курсиста. Цената за един учебен час е £ 35, като има отстъпка, която се определя на база продължителността на курса.
Цели и задачи на обучението Целта на one-to-one обучението е да се обърне повече внимание на курсиста. По този начин учителят ще може да се запознае по-обстойно с неговото нивото на владеене на езика и да му изготви индивидуална програма за упражненията, материалите и практическите задачи.
Планирани резултати от курса Вие ще усетите резултата от курса още след първите няколко занятия. Ще можете по-свободно да изразявате себе си, както и да общувате с много различни хора без да се притеснявате от тематиката на разговора. Ще бъдете по-уверени и ще можете по-добре да излагате своите възгледи и коментари. Ще подобрите и начина си на изказ, ще повишите и нивото на речниковия си запас.
Процес на обучение Курсът One-to-one Private Lessons е изцяло съобразен с вашите академични нужди и желанието ви за усъвършенстване на комуникационните си умения в дадена сфера. Графикът е гъвкав, за да отговаря на вашата заетост. Курсът може да бъде в два варианта- интензивен (full time) или няколко часа на седмица.
Контрол на обучението Още преди първата среща с преподавателя, курсистът ще трябва да държи изпит за определяне на неговото ниво на владеене на английски език. На база резултатите и предпочитанията на студента за натовареността на курса се определя учител, който ще се занимава изцяло и основно с него. Регулярно студентът ще трябва да прави тестове и упражнения, за да се проследи неговия напредък. Всичко това зависи от бързината, с която той усвоява материала.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 12:00 Индивидуално обучение + Развлекателна програма
Вторник 09:00 - 12:00 Индивидуално обучение + Развлекателна програма
Сряда 09:00 - 12:00 Индивидуално обучение + Развлекателна програма
Четвъртък 09:00 - 12:00 Индивидуално обучение + Развлекателна програма
Петък 09:00 - 12:00 Индивидуално обучение + Развлекателна програма
Събота 10:00 - 18:00 Развлекателна програма
Неделя 10:00 - 18:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Училището разполага с удобни резиденции, които са съвременно обзаведени и добре поддържани. Студентите могат да избират между пребиваване там или в някой от специално подбраните хотели в околността.

Резиденция Beersbridge Annex предлага студентски стаи, които са на 20 минути с автобус от училищната база. Всяка стая има собствен санитарен възел, както и кухненско оборудване. За удобството на участниците има осигурен и безплатен интернет достъп. Резиденцията разполага с обща стая с телевизор и билярдни маси, място за велосипеди, перално помещение и общи кухненски помещения, които са напълно оборудвани.

Резиденция Victoria Hall предлага единични или двойни стаи. В сградите има и общи кухни, които с анапълно оборудвани, обща зала с телевизор, радио и различни игри, както и перално помещение.

Възможно е настаняване в предварително подбрани приемни семейства. Те се подбират така, че да са възможно най- близко до учебната база, но въпреки това, кандидата може да патува и повече от половин час. Този вариант на настаняване предлага добра възможност да упражнявате наученото в час, както и да опознаете от близо навиците и порядките на съвременните английски семейства. Освен собствена спалня, приемното семейство осигурява закуска и вечеря.

Друга опция са многобройните хотели, повечето от които се намират в централната част на града. Стаите са с осигурена закуска, като цената варира в зависимост от изискванията на кандидата.
Цена в

£

Сeмейство Квартира Стая за гости Общежитие Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB NB FB
1 седмица - - 490
- - - 430
- 350
2 седмици - - 980
- - - 860
- 700
3 седмици - - 1470
- - - 1290
- 1050
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Студентите могат свободно да се възползват от свободното си време. Атракциите са много, затова планирайте добре времето си. Тук всеки може да намери това, което му е интересно. Любителите на природата могат да се отправят на кратка разходка до шотландските възвишения и езерата Lomond и Millport. Историците могат да се възползват от няколкото музея, или да посетят някой от историческите паметници на града. Тези, които се наслаждават на обиколките по магазините, имат богат избор от бутици на известни марки, както и няколко търговски центъра, не далеч от учебната база.
 

Цена

Цена в

£

Сeмейство Квартира Стая за гости Общежитие Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB NB FB
1 седмица - - 490
- - - 430
- 350
2 седмици - - 980
- - - 860
- 700
3 седмици - - 1470
- - - 1290
- 1050
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Полупансион (закуска + вечеря)

Допълнително се заплаща

—   Депозит за настаняване - 150.00 £

—   Учебни материали - 25.00 £

—   Трансфер до летището - 160.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център