Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Английски език

В коя държава?

Англия

За кого?

Езиково обучение за ученици

Какъв курс?

Интензивни,  Летни ваканционни курсове, 

Cambridge Educatianal Group - учи и се забавлявай в Лондон (Ref No:628)

Обща информация

виж галерията

Държава: Англия
Град: Лондон
Език: Английски език
Възраст: от 13 - 17, 
Вид: Интензивни,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 30.00 часа на седмица
Цена на курса: 1322 £ 

Информация за училището

Stafford House Study Holidays е част от престижната Cambridge Education Group – организация, имаща за цел да предложи висококачествени езикови курсове на деца от цял свят, като едновременно с това развие техните знания и умения по английски език. Институцията е акредитирана от Британски съвет (British Council), ACCET и English UK. Stafford House Study Holidays разполагаща с образователни центрове в Обединеното Кралство и САЩ и работи в сътрудничество с най-престижните висши учебни заведения и колежи в света и с най-добрите специалисти в областта на езиковото обучение.

Обучението по английски език се провежда в Imperial College. Основан през 1907 г., днес университетът е една от водещите образователни институции в света в преподавателската и изследователската дейност, в технологиите и медицината. Интензивният курс по английски език се провежда в Южен Кенсингтън, едно от най-добрите места в Лондон, разположено в близост до много известни забележителности. Тук се намират и едни от световно известните вериги магазини като Harrods and Harvey Nichols, кина, ресторанти и удивително красиви паркове.

Град

Информация за Лондон

снимки от Лондон


Лондон е столицата на Обединеното кралство и Англия. Наред с Ню Йорк, Париж и Токио, Лондон е един от четирите най-важни глобални градове. В него се произвежда 17% от БВП на Великобритания, а Лондонското сити (City of London) е един от основните финансови центрове в света. През Лондон тече река Темза, над която са построени множество мостове. Най-известният сред тях е Тауър Бридж (Tower Bridge), построен през ХІХ век от крепостта Tower of London, откъдето носи и името си. Лондонското метро е първото метро в света. Други забележителности в Лондон са: прочутата часовникова кула Биг бен; Уестминстърското абатство, където се извършват коронациите, сватбите и погребенията на кралското семейство; Бъкингамския дворец, резиденцията на кралското семейство; Катедрата Сейнт Пол и разбира се London Eye - колело за наблюдение високо 137 метра. Огромна забележителност в Лондон са музеят с восъчни фигури на Madame Tussauds, British museum и Природоисторическия музей, включващ 4 зони. Най-голямата търговска улица в Лондон е Oxford street, по която рядко се срещат англичани. Лондон е известен с червените двуетажни автобуси и червените телефонни кабини, грабващи окото на всеки току що пристигнал турист.
Информация за Англия

снимки от Англия

Обединеното Кралство предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Англия е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции)..

Всяка година Обединеното Кралство привлича около 300 хиляди чуждестранни студенти, а Лондон е особено привлекателно място, защото предлага удобни условия за живот и отлични връзки с всички големи градове по света , както и уникален културен живот и историческо наследство.

Посетителите могат да се учудят от различните наименования, които се използват за описание на страна, наричана като Британия, Велика Британия, Обединеното кралство, UK и Англия (последното се използваше от много голяма част от света, включително и Сащ).

Ако трябва да бъдем точни, Велика Британия включва Англия, Уелс, и Шотландия заедно с всички неотдалечени от сушата острови, включително островите Wight, Scilly, Hebrides, Orkney, и Shetlands. Британия се намира на най – западната част на континенталния шелф на Европа. Състои се от два големи и няколко малки острова, разделени от Европейския континент с Ла Манша. Мекият морски климат и леко вълнообразната низина дават на главната част на острова отлична възможност за развитие на земеделието.

Англичаните обичат природата и креативността, редът и хармонията, езикът и знанието и не обичат помпозността. Те са природно любопитни, толерантни и справедливи са, модернистични, практични, гъвкави и вярват в себе си. Те могат да бъдат крайно упорити и скептични, но и прекалено зависими от алкохола и „културата на пъбовете”, както и антиителектуални в лицето на „английските футболни фенове". 

Британците са горда нация със самочувствие, идващо от вековната история на страната. Великобритания е с много богата история и култура, държава, от която можете да научите повече както за английската, така и за световната история. Тук ще видите многобрийни интересни забележителности – дворци и уникални паметници на културата.

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Англия или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Англия. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Англия.


Прочетете повече за Англия
 

Курс

Описание на курса Stafford House Study Holidays предлага както стандартни, така и интензивни курсове по английски език, подходящи за деца, между 7 и 18 години, с ниво на владеене на езика от Elementary до Advanced.

Интензивният курс по английски език (Intensive English Course), който фирмата предлага е сходен със стандартния, като разликата между двата се състои в броя на учебните часове. При Intensive English Course те са 30, които се провеждат в рамките на 2 до 4 седмици. За разлика от стандартният езиков курс, тук учениците се фокусират главно върху придобиването и развиването на езиковите си умения, без това да включва допълнителни спортни занимания.
Цели и задачи на обучението Интензивният курс по английски език (Intensive English Course) има за цел да фокусира върху всички аспекти на обучението като ударение се поставя повече върху практическата, а не върху теоретичната насоченост на курса, като това се прави с цел студентите да преодолеят притеснението си при воденето на разговори с различни събеседници.
Планирани резултати от курса След завършването на курса студентите ще имат натрупани повече знания и умения по езика и ще могат да прилагат наученото по време на обучението във всякаква среда и ситуация. Интензивният курс ще ги изгради като уверени личности и ще им помогне да осъществяват комуникация с хора от различни националности и на всякаква тематика.
Процес на обучение Пристигането на студентите е планирано за неделя, като реално процесът на обучение започва веднага на следващия ден. Започва се с въвеждащи уроци, по време на които курсистите ще бъдат запознати с протичането на курса, преподавателите, техните изисквания и критерии за оценка. Веднага след това за учениците е предвиден обяд, след който те ще могат да прекарат един приятен следобед в компанията на други чуждестранни студенти.
Контрол на обучението Контролът на обучение започва още с постъпване на курсиста в програмата с определяне нивото му - чрез входящ тест за владеене английски език. Всеки петък, курсистите полагат контролен тест, чиято цел е да проследи тяхното развитие. Тъй като обучението е практически насочено ученикът ще бъде изпитван и устно.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Вторник 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Сряда 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Четвъртък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Петък 09:00 - 14:00 Учебни занятия
Събота 11:00 - 00:00 Целодневна екскурзия
Неделя 11:00 - 00:00 Спорт и забави
 

Настаняване

Материалната база Обучението в Англия е дълъг и продължителен процес. Ето защо Stafford House Study Holidays урежда всички формалности по настаняването. Училището настанява студентите си в резиденция, с двойни стаи в апартамент. За сигурността и спокойствието на живущите се грижи добре обучен персонал.

Резиденцията разполага с всекидневни стаи, перални помещения, плувен басейн и спортен център. В рамките на кампуса има магазини, супермаркети и кафенета.
Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
2 седмици - 1322
- - -
3 седмици - 1983
- - -
4 седмици - 2644
- - -
Extra Week - - - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление Развлекателната програма при интензивния курс по английски език е сведена до минимум като тук се изключват спортните дейности. Екскурзиите са полудневни и целодневни, като те се провеждат само веднъж седмично до дестинации като Брайтън, Кеймбридж и Лондон.
 

Цена

Цена в

£

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB
2 седмици - 1322
- - -
3 седмици - 1983
- - -
4 седмици - 2644
- - -
Extra Week - - - - -
10 седмици - - - - -
12 седмици - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Учебни материали

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Целодневна екскурзия

—  Пълен пансион (закуска + обяд + вечеря)

—  Храна

—  Спортна програма

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 100.00 £

—   Самолетен билет - 120.00 €

—   Джобни пари - 100.00 €

—   Трансфер до летището - 120.00 £

 езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център