Отговорете на въпросите,
за да намерите желания
от Вас езиков курс.

02/ 988 86 04
 21 държави —
507 езикови курса

Какъв език?

Испански език

В коя държава?

Испания

За кого?

Езиково обучение за студенти

Какъв курс?

Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 

Езикова ваканция в Севиля! (Ref No:744)

Обща информация

виж галерията

Държава: Испания
Град: Севиля
Език: Испански език
Възраст: над 18, 
Вид: Стандартни курсове,  Летни ваканционни курсове, 
Настаняване: Общежитие,  Приемно семейство,  Апартаменти, 
Ниво език: Beginner,   Elementary,   Pre - Intermediate,   Intermediate,   Upper Intermediate,   Advanced,  
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
Цена на курса: 485 

Информация за училището

Училището се намира в иделания център на Севиля - само на няколко минути пеша от известната катедрала и от всички останали забележителности. Базата представлява модерна сграда на пет етажа в центъра на града, която разполага с учебни зали, кафене, библиотека, информационен център, балкон и басейн. Центърът работи по собствена методика - осем нива по испански език и широка гама от курсове, които се провеждат целогодишно – стандартни и интензивни езикови курсове, испански език и фламенго, подготвителни курсове за DELE, бизнес курсове и много други. В пакетните програми са включени екскурзии до близки градове в Андалусия, Португалия и Мароко, посещения на музеи и исторически забележителности, разходки из града, прожекции на филми, както и обмен с испански курсисти, които изучават чужди езици в училището.

Град

Информация за Севиля

снимки от Севиля


Севиля е центърът на автономната област Андалусия, който се определя като художествената, културната и финансовата столица на Южна Испания. Това е четвъртият по големина град в страната, в който живеят около 600 000 души. Севиля има многовековна история и традиции, което определя и облика на града днес – това е най-доброто място да се запознаете с танца фламенко и да видите традиционните за Испания борби с бикове. Със своята история от над 2000 години, Севиля представлява голям исторически център, в който се откриват различни цивилизации и запазено средновековно, ренесансово и бароково историческо наследство, наред с влиянието на арабската култура. В него се намират много световни паметници на културата, признати за такива от ЮНЕСКО. Това е и градът на прочутия художник Диего Веласкес.
Информация за Испания

снимки от Испания

Тази люлка на модерната, европейска цивилизация граничи на запад с Португалия, на юг с британското владение Гибралтар, което е в Северна Африка, а посредством анклавите Сеута и Мелиля, с Мароко и на север с Франция и Андора. Западните и северните испански брегове се мият от водите на Атлантическия океан, а на юг и изток - на Средиземно море. Територията на Испания е 504 782 кв. км., при население около 46 661 950 души. Релефът на страната е доста разнообразен, като самият й център се намира на 300 километра от морето. В Испания като цяло преобладават планинските хребети и планините (90 на сто от нейната територия).

Страната на Сервантес и Дон Кихот е една от най-топлите в Западна Европа. Средното количество на слънчевите дни е 260-285 в годината, а средната годишна температура по средиземноморското крайбрежие е около 20 градуса. Най-често единствено в по-северните райони през зимата става под и около нулата. През летния сезон температурите на юг стигат до 40 градуса, а на север – 25.

Икономиката на Испания е отлично развита, независимо от това, че до средата на 70-те години страната изостава от общоевропейските процеси, заради диктатурата на Франко. В момента тази държава е пета в Европа и десета в света по общия си обем на промишлено производство. Столица на Испания е Мадрид (над 2 милиона и 700 хиляди жители), а други големи и знакови нейни градове и традиционни туристически дестинации са Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса и др.

Испанската туристическа индустрия е един отлично развит и разработен стопански отрасъл, като например, средиземноморското крайбрежие и остров Майорка традиционно привличат летовници от целия свят. Испания е страна с велика културна и политическа история, съчетала в себе си по неповторим начин традициите на арабския Изток и християнския Запад. Неслучайно наричат тази страна – музей под открито небе. Тя наистина е побрала в себе си толкова много история, традиция и култура. Най-известният й музей Прадо се намира в Мадрид, а в Барселона е особено популярната, култова катедрала-шедьовър на Гауди – Саграда Фамилия.

Испания предлага много голям избор на средни училища, колежи и университети, както и на институции за повишаване на квалификацията.  Страната е известна със своите образователни структури предлагащи качествено езиково образование и обучение в чужбина (езикови ваканции).

Споделете Опит !

Ако сте студенти или ученици в Испания или имате информация, която ще бъде полезна на настоящите кандидатстуденти и ученици, то тук можете да я публикувате! Ще публикваме всичко, което можете да споделите с желаещите да кандидатстват в Испания. Разкажете как Вие кандидатствахте, какви проблеми срещнахте и как се справихте с тях. Какви са личните Ви впечатления! Пишете за всичко, което според Вас трябва да знае ученикът и кандидатстудентът за ВУЗ и училищата в Испания.


Прочетете повече за Испания
 

Курс

Описание на курса Курсовете по испански език в Севиля се провеждат от понеделник до петък. Стандартният курс е с продължителност 20 учебни часа, всеки от които по 50 минути. Целта на езиковата програма е езиковата практика, за което курсистите постоянно са стимулирани да общуват на испански език. Затова се организират и много развлекателни мероприятия, културни прояви и спортни дейности всяка седмица. Те се провеждат събота и неделя.
Цели и задачи на обучението Всеки курс завършва с издаването на документ за постигнатото ниво на езикови знания. Целта е да бъдете по-уверени и да успеете да общувате на испански език в реална среда. Чрез езиковата ваканция ще успеете да комбинирате езиково обучение и една отлична възможност за почивка в Севиля!
Процес на обучение Стандартният курс се състои от 20 учебни часа по 50 минути всяка седмица. Вие можете да изберете броя на седмиците според вашите предпочитания и възможности. Заниманията се провеждат сутрин в групи от 6 до 10 курсиста, от 9:15 до 13:00 ч. или следобед - от 13:30 до 17:20 ч. Първият ден се провежда входящ тест за определяне на нивото на владеене на испански език, след което курсистите се разпределят в групи на осем различни нива – от начинаещи до напреднали.
Контрол на обучението Всеки курс стартира с входящ тест, с помощта на който курсистите се разпределят в съответното ниво и група. Освен учебни материали, постоянно се правят тестове за определяне на личния напредък на всеки курсист.
Примерна учебна програма
Понеделник 09:15 - 13:00 Учебни занимания
Вторник 09:15 - 13:00 Учебни занимания
Сряда 09:15 - 13:00 Учебни занимания
Четвъртък 09:15 - 13:00 Учебни занимания
Петък 09:15 - 13:00 Учебни занимания
Събота 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
Неделя 00:00 - 00:00 Развлекателна програма
 

Настаняване

Материалната база Предлагат се три опции за настаняване - общежития, стандартни апартаменти или приемни семейства. Разстоянието от учебния център до всяко едно място за настаняване е максимум 20 минути пеша.

Специфично е, че двойните стаи в стандартните апартаменти се предлагат само за курсисти, които пътуват заедно! Алтернативният вариант е единична стая.

В таксите за настаняване е включено почистване един път седмично, независимо къде сте настанени.

Общежитията и апартаментите разполагат с общи кухни и помещения за отдих, които могат да се използват от всички курсисти.
Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 565
- 645
- 585
665
637
725
485
- 525
- 325
3 седмици 840
- 960
- 870
990
948
1080
720
- 780
- 480
4 седмици 1100
- 1260
- 1140
1300
1244
1420
940
- 1020
- 620
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря


 

Развлекателна програма

Забавление В програмите са включени една целодневна и една полудневна екскурзия до близки градове и исторически забележителности, посещения на музеи, уроци по танци и др. Всяка седмица развлекателната програма е различна и се изнася предварително. Имате и опции срещу минимално заплане да изберете дадена екскурзия или кратък курс по танци или история, литература и др.
 

Цена

Цена в

Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB NB NB NB NB
2 седмици 565
- 645
- 585
665
637
725
485
- 525
- 325
3 седмици 840
- 960
- 870
990
948
1080
720
- 780
- 480
4 седмици 1100
- 1260
- 1140
1300
1244
1420
940
- 1020
- 620
Extra Week - - - - - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Цената включва

—  Тест за определяне на нивото

—  Настаняване

—  Сертификат за завършен курс

—  Развлекателнa програма

—  Свободен достъп до интернет

—  Такса за регистрация

—  Езиков курс - 20 уч. ч. седмично

—  Спортна програма

Допълнително се заплаща

—   Такса за регистрация - 40.00 €

—   Учебни материали - 45.00 €

—   Такса за регистрация в общежитието - 40.00 €

—   Трансфер до летището - 45.00 €

 Други езикови програми


Танци
Искам още интересни програми
езикови обучение курсове училища и университети обучение в чужбина международен образователен център